Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg

Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

22 Юни 2015 г. - 28 Юни 2015 г.

Място на провеждане: България

 България ще е домакин на световния конкурс „Miss & Mr. Grand Sea Universe ‘15“

България ще е домакин на световния конкурс за красота "Miss & Mr. Grand Sea Universe" , оповести мениджъра на конкурса Чавдар Арсов от Лондон.

Амбицията му тази година е да събере красавици и красавци от цял свят . Той сподели, че вече има потвърждение за участие на страни като Перу, Бразилия, Чили, Шотландия, Австралия, САЩ, Канада, Казахстан, Киргизстан, Узбекистан, Филипини, Чехия, Германия, Англия, Колумбия, Венесуела, Словения, Кипър, Русия, Македония и други. Регистрираните страни са общо 45 до този момент.

Пресяването на най-красивите лица на света ще става под зоркото око на модели от световна величина, които ще бъдат пазени в тайна до самия конкурс. Най-достойните да се борят за титлите ще се представят пред публика в периода 22-28 юни 2015 в България.

Мотото на тазгодишния конкурс е "Континенти обединени с красота" . Претендентите ще станат част от специалния инициатива, която има за цел да покаже, че хората от различните континенти са еднакви човешки същества, независимо от тяхната религия, цвят, политическа принадлежност, пол, раса и т.н.. Водещите на събитието ще се пазят в тайна до наближаването на грандиозния конкурс за красота.

Специални гости на събитието ще бъдат наши публични фигури, музикални звезди, много хора от хайлайфа на страната, гости от чужбина, музикална звезда от Япония и много др.

Журито ще бъде от 8 члена, но няма да бъде известно до самото начало на конкурса за да не се спекулира с вота.

Стана ясно, че в журито ще бъдат няколко популярни лица от България, топ модел от световна величина и много уважавана личност от телевизионния екран . Организаторите са подготвили доста щедри награди за участниците. Публиката ще се наслади на неповторимото светско събитие. За Настроението на всички между кръговете ще се грижат както български, така и чуждестранни музикални изпълнители. Програмата е обещаващо разнообразна с много изненади и интересни подходи към представянето на отделните кръгове,допълват още от ПРофайл.


начало | добави събитие | събитията за днес




  • Личности
  • Модели

designer

Мария Илиева


Певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече