Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

предишен месец
събитията за днес

следващ месец
Търси в предстоящите събития  
23 Септември 2017 г.

Място на провеждане: ул. Московска 27Б, София

Фотографията е модерен термин, който тепърва ще навлиза в различни социални и бизнес сфери в България. Използването на фотографии и заснемането на теми, които ни вълнуват, открехват вратата на несъзнавани мисли. Чрез визуални изображения можем да осъзнаем и трансформираме представи и емоции.

За първи път в България  научна и фототерапевтична работилница за бременни

Очакването на бебе е свързано с голяма трансформация както физически, така и емоционално за цялото семейство. Ето защо единственият сертифициран лектор в България по фототерапевтични техники от пионера на фототерапията, канадката Джуди Вайзер, подготвя практично събитие за бременните в София.

Двудневната научна и фототерапевтична работилница е изградена с цел по-доброто осъзнаване на бъдещите родители, подготовката им за физическото и психическо посрещене на бебето и най-вече за изграждане на по-силна връзка между двамата партньори като мама и тате.

За първи път в България  научна и фототерапевтична работилница за бременни

Курсът ще предостави академични знания и теория от водещи автори и детски психолози, ще бъдат поставени фото и творчески задачи, на база които ще бременната и партньорът й ще бъдат по-осъзнати да разберат своите очаквания за бебето, по един творчески и забавен начин чрез фотографиране ще научат повече неща за себе си като родители.

Лектор е Анастасия Грозева. Майка на трима – две госпожици и един кавалер на път, психолог, обучавала се е в Германия, психотерапевт и психоаналитик в сформиране, член на Дружеството на психолозите и на Българското психоаналитично пространство, университетски преподавател. Работи с родители и деца повече от 11 години. Използва арт терапевтични техники в работата си, преминала през обучение за изпозлване на фототерапевтични техники от пионера по фототерапия, канадката Джуди Вайзер. През 2010г. Учредява организация за ранно детско развитие “Дом с крила“ и създава едноименен семеен център.

Повече за събитието и лектора можете да проследите в официалната страница на събитието: https://www.facebook.com/AnastassiaGrozevaPhototherapy.


предишна страница »

 

начало | добави събитие | събитията за днес
  • Личности
  • Модели

designer

Гала


Водеща в Нова ТВ
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

виж повече

виж повече