Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg

Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

10 Март 2015 г. - 15 Март 2015 г.

Място на провеждане: Банско

От 10-ти до 15-ти март за 6-ти път Банско ще посрещне гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти „LittleMiss&MisterGalaxy” 2015, организиран от модна агенция „Интерсаунд“. Очаква се да пристигнат участници и международни директори от цял свят – Бразилия, Южна Африка, Русия, Армения, Унгария, Франция, Макединия, Косово, Албания и разбира се от България.
По традиция Международният форум се провежда с подкрепата на Община Банско, под патронажа лично на Кмета на града – Г-н Г. Икономов. Облечени в красиви униформи с логото на конкурса, щастливи деца от цял свят с различен цвят на кожата, с различни езици, но с еднаква любов към България и Банско ще огласят тесните старовремски улички на града с жизнерадостния си смях.
Организаторите на събитието,модна агенция „Интерсаунд“, са подготвили разнообразна програма, изпъстрена с интересни събития - вечер на Нациите, Интервю с Международното жури, Талант Шоу, Модно ревю, среща с Кмета на гр. Банско, разглеждане на забележителностите на старинния град, и чаканото с нетърпение от всички – посещение на ски-пистите на най-големия зимен курорт на Балканите. Гостите от Бразилия и Южна Африка за пръв път докосват снега, емоцията за всички деца е невероятна. Тук се завръзват приятелства за цял живот, незабравими спомени и преживявания. Бивши участници се връщат отново и отново като членове на Международноо звездно жури, част от голямото семейство на „LittleMiss&MisterGalaxy”.
Жителите на Банско ще имат възможност да се насладят на Шоу на талантите на участниците на 13.03.2015 от 18.00 в залата на на читалище „Никола Вапцаров“.
Финалният гала спектакъл на Юбилейният 6-ти конкурс „LittleMiss & MisterGalaxy” 2015 ще проведе на 14.03.от 18.00 часа на сцената на читалище „Никола Вапцаров“. В програмата ще вземат участие самодейни състави от Банско. Невероятно шоу, създадено с любов и възторг от щастливите деца, огласящи цяла седмица зимния курорт ще зарадва жителите му с чистотата на детските емоции, красотата на усмивките. Входът и за двете събития е свободен.


начало | добави събитие | събитията за днес




За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече