Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg

Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

23 Август 2014 г.

Място на провеждане: Гранд Хотел Варна

“МИС ВАРНА” е един от най-престижните конкурси за красота в България с над 15-годишна активна история. Традиция е спечелилото момиче да представи морската столица на националния конкурс “Мис България”. През годините за “МИС ВАРНА” са избирани едни от най-красивите варненки, а конкурсът се е превърнал в символ на красота и женственост.

За десета поредна година Агенция VIP Fashion Group е организатор и продуцент на МИС ВАРНА, който се провежда под егидата на Община Варна. Той ще се състои на 23 август 2014година по традиция около басейна на Гранд Хотел Варна.

След тежък и оспорван кастинг до конкурса ще бъдат допуснати 24 красавици. За една седмица претендентките за титлата ще бъдат настанени в Гранд Хотел Варна, където натоварената им програма ще включва ежедневни репетиции, фитнес програми, фотосесии и благотворителни инициативи.

Зрителите и гостите на МИС ВАРНА`2014 ще се насладят на невероятното светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена в самия басейн на Гранд Хотел Варна. Уникалната хореография, ефектния стайлинг на миските, както и нестандартните декори и аксесоари ще потопят присъстващите в една невероятна атмосфера.

Освен титлата Мис Варна`2014 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ Варна 2014. Гласуването за нея ще започна на 10.08.2014 на www.missvarna.com

Медиите също ще излъчат своя фаворитка, която ще получи приза МИС МЕДИЯ ВАРНА 2014.

Част от подготвителния етап на МИС ВАРНА 2014 е и традиционната Вечер на талантите, която ще се проведе на 21 август 2014 година край басейна на Гранд Хотел Варна. Освен, че ще покажат своя творчески потенциал, миските ще дефилират и с колекции на различни модни марки.

МИС ВАРНА 2014 ще се проведе под егидата на Община Варна, както и с подкрепата на МОЛ ВАРНА и ГРАНД ХОТЕЛ ВАРНА и много други партньори.


начало | добави събитие | събитията за днес




  • Личности
  • Модели

designer

Аксиния


Поп певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече