Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg

Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

19 Януари 2019 г.

Място на провеждане: SOFIA HOTEL BALKAN

BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO 19-20.01.2018 Сватбено планиране в името на любовта! Вече стана традиция в началото на всяка година сватбеното изложение Balkanica Wedding &Honeymoon Expo да привлича интереса на двойките решили да сложат начало на съвместния си живот и да организират сватба. За единайсети пореден път SOFIA HOTEL BALKAN ще бъде домакин на събитието на 20 - 21 януари 2019 г.

Изложението представя чрез водещите компании в сектора на сватбената индустрия широка гама от продукти и услуги, спестявайки ценно време и средства на всички бъдещи младоженци. През 2019 г. повече от 60 фирми с нетърпение очакват да покажат новите си предложения и идеи за сватбата, които наистина отговарят на всяка нужда. Двойките и техните близки ще получат професионална информация и консултация и до голяма степен ще могат да организират своята свтба в рамките на два дни.

Новите колекции булчински рокли ще бъдат представени от 8 известни марки и утвърдени модни дизайнери като Алегра, Bridal House, Mille Bridal, Love Bridal, Victoria Bridal, Ради Лазрова и Blink, Ирина Сардарева и Къща на шапките.

Тази година интересен акцент ще бъде представянето на мароканска сватба със любезното съдействие на Посолството на Мароко в София. Посетителите ще могат да видят уникални сватбени кафтани и да се докоснат до културата на тази екзотична страна.

Туристически агенции ще предложат специални пакети за незабравимо сватбено пътешестви до близки и далечни дестинации. Всички посетители ще имат възможността да опитат късмета си като участват в томболата с много подаръци и да се възполват от големите отстъпки, които фирмите ще направят на изложението.
www.balkanicaexpo.com


начало | добави събитие | събитията за днес




За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече