Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg

Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

30 Ноември 2018 г.

Място на провеждане: зала Рейнбоу

Конкурсът за красота Мис България води своето начало в далечната 1929г. Тогава за най-красивата българка е обявена Люба Йоцова. След спечелването на титлата, Люба участва на конкурса Мис Европа и става подгласничка .През 1967 година титлата Мис България грабва известната актриса Бранимира Антонова.

Мис България 2018

Конкурсът за неомъжени българки е подновен в зората на демокрацията - през 1990г. от Интерсаунд. За кратко време той се превръща в най-престижното събитие в България. През 1995г. Мис България става Евгения Калканджиева, която се класира в ТОП 10 на международния конкурс за красота Мис Свят. През следващите години състезанието за най-красивите българки се превръща в блестящ спектакъл, а титлата Мис България - в мечта на всяка българка. В конкурса по регламент могат да участват неомъжени българки между 17 – 25 години, които трябва както да проявят смелост да се явят на тежък кастинг, така и да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродетели. Престижният конкурс е излъчил 24 победителки като по известни сред тях са: Вера Русинова, Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Ивайла Бакалова, Роси Иванова, Славена Вътова и други.

Мис България 2018

Мис България 2018

Кампанията Мис България 2018 стартира с провеждането на регионални кастинги и конкурси във 20 града на България. Победителката от всеки град ще се класира за финала, който ще се проведе месец ноември. Финала на конкурсът ще протече в три тура: опенинг с атрактивно мапинг шоу на Кристияно оф Рома ,тематичен тур-с национални костюми ,тур с бански костюми Делфина,тур с официални тоалети на дизайнера Христо Чучев, полуфинал и финал. Конкурса , облеклата и програмата са подчинени на темата „Красотата на България“, въплъщение между красотата на момичетата и града който представят. Идеята на конкурса е да покаже красотата на нашата страна и да мотивира младите да не я напускат!

В едноседмична програма на конкурса момичета ще изпълняват различни атрактивни задачи свързани с таз годишната кампания на конкурса. Старта на програмата ще започне на 22.11 с Welcome party в Мегами клуб Финалът на конкурса е на 30.11 в зала Рейнбоу.

Програмата завършва са After Party в клуб Мегами-София, а претендентките се подготвят на лагер в гр. Банско.


начало | добави събитие | събитията за днес
  • Личности
  • Модели

designer

Александра Милушева


моден дизайнер, Мисис България 2007
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече