Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg

Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

12 Юни 2019 г.

Място на провеждане: Рейнбоу Плаза

Събитието ще е с участие на известни български певци, като Веси Бонева, Галиана, Цвети Радойчева, Памела Стоянова с новото звучене на песента "Гълъбо" на Вида Пиронкова, трио Идепея, изпълнение на деца от балетна школа "Маша Илиева".Една звездна и стилна вечер, на която ще бъде избрана за първи път Miss Europe Continental BULGARIA, която ще представи България на международния конкурс Miss Europe Continental в Италия.

Miss Europe Continental  Bulgaria

Едно истинско шоу за сетивата с много красиви момичета, уникални ревюта на талантливи български дизайнери като , Модна Къща Елена Христова , МYOO Couture.
Жури в състав на доказали се в своята сфера популярни личности като Ники Кънчев, Деси Цонева, Таня Китик, Вихра Петрова, Константина живова, Петя Симеонова, Олга Ускова, Ивелина Чоева и др.ще имат нелеката задача да изберат най-достойното момиче, да се окичи с титлата.
Събитието е обвързано с благотворителна кауза и ще има томбола с много награди, средствата от която ще се дарят на Фондация "За Нашите Деца" за развитие и щатливо детство на най-уязвимите деца в България и каузата в превенция от изоставяне на новородени и подсигуряване на един нормален старт на децата. "Красота с кауза" е и мотото на конкурса, защото децата са бъдещото на БЪЛГАРИЯ.
Заповядайте на първото издание на конкурса в България Miss Europe Continental!


начало | добави събитие | събитията за днес
За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече