Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория

Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

22 Декември 2017 г.

Място на провеждане: Варна

Ударна доза адреналин, страст и впечатляващи модели от Варна, София, Русе и Бургас ще овладеят интереса на варненци и гости на морската столица в късните часове на събота вечер,пишат от ПРофайл.
Модната Ол инклузив емоция мис и мистър Български топ лица-Варна-2017 е предвидена за 22-и декември, петък , от 22 часа , в една от новите Катедрали на нощния живот във Варна- Club Gatsby. Модният пърформанс се изповядва философията на пълен fair play. Тоест гласуването от страна на журито е явно, пред зрители, участници и медии и по шестобалната система. Резултатите се записват в протоколи.
Нестанратното модно шоу под шапката на лицензираното наименование мис и мистър Топ лица се провежда успешно вече близо 20 години в около 40 града и курортни комплекси.
Платформата на мис и мистър Български топ лица е динамична, умело нестандартна и дистанцирана от клишетата за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".
Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. Предвиден е и финансов и предметен награден фонд.
Репетицията и кастинга са на 22 декември, петък, от 13,30 часа в гореспоменатия клуб Gatsby Варна, като сред участниците модели ще има ефектнимодни персонажи, участници в reality форматите Сървайвър и Фермер си търси жена, и виртуозни танцьори.
Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Български топ лица-Варна--2017 е варненската- Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в цяла България.
Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията - Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се колебаят дали да посетят шоуто ще кажем:" Излезте от сянката си, влезте в Хола на модния шоубизнес!".
За поредна година медияпартньор на конкурса е светският информационен лидер в националните модни среди- PRofile international,чийто собственик е популярния Атанас Лазаров.


начало | добави събитие | събитията за днес
  • Личности
  • Модели

designer

Кристина Димитрова


Певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече