Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg

Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

15 Април 2018 г.

Място на провеждане: София

На 15 април в София ще се проведе шестото поред събитие „ВЪРТИДРЕШКА“, посветено на размяна на дрехи с благотворителна кауза. Организаторите от „Empty Your Wardrobe“ обещават незабравимо изживяване с много музика, творчески работилници, размяна на дрехи и аксесоари, свежи коктейли и вкусни хапки.

Размяна на дрехи с благотворителна кауза

Размяната на дрехи, започва точно в 12.00 ч. в клуб „Culture Beat”. Всеки, който има ненужни дрехи в гардероба, може да дойде и да ги замени за други, които отново да облича. Изискването е те да са запазени, чисти и добре изглеждащи. Няма ограничение в бройката, която всеки ще вземе обратно. Артикулите могат да обхванат дамски, мъжки, детски – дрехи до 10 броя от вид. Аксесоарите и обувки също ще се приемат стига да са в отлично състояние. Организаторите споделят с нас максимата, че каквото донесеш, с това ще си тръгнеш, така че, грабвайте красивите си дрешки и право към „ВЪРТИДРЕШКА“! Моден стилист ще съветва посетителите как да съчетаят избраните дрехи и да направят лесен избора ви. Всеки посетител е добре дошъл, дори и да не носи дрехи.

Размяна на дрехи с благотворителна кауза

Предвидени са две зали. В едната ще намерите дрехите за размяна, а в другата ще придобиете различни творчески умения в предвидените за целта работилници. Ръчно изработени предмети с традиционни шевици, дизайнерски чорапи с различни апликации, натурална козметика, тихи книжки за деца, оригинални предмети за дома са само част от работилниците, които ви очакват.

Първата колекция на организаторите, посветена на четирите стихии – Земя, Огън, Въздух, Вода, наречена ЗОВВ, също ще намери своето специално място по време събитието.

Размяна на дрехи с благотворителна кауза

Част от същността на събитията „ВЪРТИДРЕШКА“ е доброволчеството и доброто дело! Екипът ще дари сума в подкрепа на Фондация "Очи на Четири Лапи“ и техния проект Отвори очи. По време на събитието ще има дарителска кутия, в която всеки може да дари сума в подкрепа на клиниката за лечение и кастрация на бездомни животни “ЧЕТИРИ ЛАПИ” в гр. Банкя.

Размяна на дрехи с благотворителна кауза

След събитието, тениските, които не намерят своя нов собственик, ще бъдат изпратени към „Плетчица“ и тяхната инициатива "Дари тениска, спаси една плетка!" Te преработват текстила и го използват за направата на прежда, с която създават красиви бижута, пуфове и възглавници.


начало | добави събитие | събитията за днес
  • Личности
  • Модели

designer

Кремена Халваджиян


Стилист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече