Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg

Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

22 Февруари 2020 г. - 23 Февруари 2020 г.

Място на провеждане: Русе, Канев Център

Модно авеню под наслов „The Day After Tomorrow /След утрешния ден/“ отваря врати за трета поредна година в „Канев център“ в Русе. Изложението, което ще бъде съчетано с атрактивно ревю на тоалети, прически и грим, е предназначено за бъдещи абитуриенти, младоженци и всякакви празнични поводи. Организатори са Русенският университет, фризьорски център „Нина Йорданова“, в партньорство с Канев център и хотел „Теодора Палас“.

„Русенският университет е институция, която е важен фактор за социално-икономическия живот в региона, а грижата за младите хора и разнородните им интереси е приоритет. Университетът е участник в обществените събития в града, а модното авеню вече се превръща в традиция“, сподели ректорът на РУ проф. Христо Белоев. Тази година се очакват над 70 фирми от различни направления, свързани с празниците.

Модното авеню „The Day After Tomorrow“ е единствено по рода си в Северна България и е уникално, защото среща на едно място както всички организации, свързани с организирането на събития, така и техните клиенти. Много от потребителите на услугите, свързани с празници, ще видят идеи и решения, които ще ги изненадат, коментира управителят на „Теодора Палас“ Велина Цекова.


начало | добави събитие | събитията за днес




  • Личности
  • Модели

designer

Любомир Милчев - Денди


Светска личност
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече