Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg

Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

9 Август 2019 г.

Място на провеждане: Обзор

В разгара на лятото и парещите слънчеви лъчи, кметство Обзор, club Anno Domini и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата - конкурсът за красота и европейски зрелища - мис и мистър Топ лица на Обзор-2019.

Ол инклузив емоцията е предвидена за 9-и август, петък в две части. Първата е от 15 часа на Южния обзорски плаж пред Куба бийч бар, и втора, финална част от 23.00 часа в лятната Катедрала на нощния живот на Обзор-клуб Анно Домини.

Модният пърформанс се провежда под генералната опека на кмета на град Обзор - Христо Янев.

В шоуто през деня на плажа ще има и ефектна демонстрация на колоездачния клуб от Обзор. Байкърите от китния черноморски курорт са истинска гордост с националните си успехи за своите съграждани.

Мис и мистър Топ лица на Топ лица на Обзор присъства в културния и нощен живот на туристическия град вече 21 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна, и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".

Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. Предвиден е и приличен финансов и предметен награден фонд.

За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо преддверието му, в деня на шоуто, на 9 август, петък, от 15,00 часа на Южния обзорски плаж пред Куба бийч бар. Финалът в 23,00 часа в Анно Домини ще е зашеметяващ!

Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Обзор-2019 е Национална модна агенция Идея Прима-Варна, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:" Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!"

.

За поредна година Основен медия и лайфстайл партньор на конкурса е Наско Лазаров и Profile international.


начало | добави събитие | събитията за днес
  • Личности
  • Модели

designer

Енджи Касабие


Диетолог
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече