Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg

Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

21 Октомври 2020 г. - 23 Октомври 2020 г.

Място на провеждане: Онлайн презентация с Morgan Tecnica, Италия

Уважаеми Дами и Господа,
Позволете ми от името на фирма ТЕКС-ТЕХНИКА ООД, която над 20 години успешно развива бизнеса с CAD/CAM системи и услуги (www.textechnika.com), да Ви поканя да участвате в онлайн презентацията «DENIM SHOW – производителност, устойчиво развитие, рентабилност” (21-23.10.2020), която организираме с нашия дългогодишен партньор, фирма MORGAN TECNICA от Италия (www.morgantecnica.com). Предлаганите системи са приложими във всички сектори на шивашката индустрия, в т.ч. деним, работно, специално и униформено облекло.

Основен принцип в нашата работа е постигането на максимално удовлетворение от страна на клиентите на базата на професионализъм, бърза реакция и постоянен контакт с тях. В сегашната извключително трудна за всички ситуация се стремим да Ви предложим подходящи форми на общуване и съвместно действие, които позволяват да се преодолеят и/или минимизират възникналите проблеми. Част от тези усилия е и посочото мероприятие, в което ще имате възможност и за интерактивно участие.

Презентацията ще продължи 2 часа на 8 езика в различни дни/часове на посочения период, за което ще се използа платформата ZOOM (връзката за тестване е https://zoom.us/test, като преди това тя трябва да се инсталира за PC или Android).

За да се запознаете с презентацията, Ви изпращаме линк (действащ още 4 дни) към: 1. График – формуляр, за регистрация и включване.
2. Подробна програма: начин на провеждане, съдържание, участници, фирми - потребители, с които ще се реализират включвания на живо, и други аспекти.


Готови сме да Ви предоставим допълнителна информация и да обсъдим въпросите, които могат да възникнат относно презентацията и Вашето участие. Можете да се обърнете към:
- Ангелина Лефтерова, Управител: 0897 886 338, ani.lefterova@gmail.com
- Атанас Цветков, Технически експерт: 0897 886 341, a.tzvetkov@textechnika.com
- Офис: 02 973 1594, info@textechnika.com.

С уважение,
Румен Делчев,
Мениджър по продажбите


начало | добави събитие | събитията за днес
За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече