Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg

Fashion.bg » Календар

Календар на събитията

4 Април 2019 г. - 17 Април 2019 г.

Място на провеждане: София

Топ гримьори ще гримират безплатно дами в София, Пловдив, Варна и Бургас

о 40% отстъпка на избрани марки козметика от днес до 17 април предлага dm България и подарява несесери при покупка над 30 лева

Четири от най-популярните бюти блогърки на България – Ивана Александрова, Валери Йорданова, Гери Петкова и Адриана Ангелова-Адри, които имат почти 170 000 последователи в Instagram, ще се срещнат със своите фенове в събота, 06 април. Срещата ще бъде пред dm магазина в софийския Serdika Center и е част от грандиозния старт на „dm Days of Beauty 2019” – празникът на красотата, който най-голямата верига за търговия с дрогерийни стоки у нас организира за шеста поредна година.

В съботния ден дамите, запалени по макиажа, ще имат възможност да се насладят и на безплатна грим сесия от топ гримьори като Ива Денчева, която се е грижила за перфектния външен вид на звезди като Теодора Духовникова, Лилия Маравиля, Хилда Казасян, Белослава, Стефания Колева, Силвия Лулчева, Дария Сиемонова и много други. В грим сесиите ще се включат и топ гримьорите на L’Oreal Paris, Max Factor, Maybelline и Bourjois.

От 04 до 17 април, в рамките на „dm Days of Beauty 2019”, всички дами ще могат да напазаруват и любимата си козметика с отстъпка до 40%. Предложението е валидно за всички 78 dm магазина в 25 града в България. Дамите ще могат да пазаруват продукти от харесваните от българките dm марки като alverde, trend IT UP, 183 DAYS и s.he stylezone и от световни брандове като L’Oreal Paris, Maybelline, Max Factor, Bourjois и Rimmel.

Meet & Greet с любимата ти бюти блогърка

На 06 април от 14:00 до 16:00 часа четири от най-популярните бюти блогърки в България ще са в специалната зона на „dm Days of Beauty 2019”, която е на ниво -1 на Mол Serdika Center. Фенките на макиажа ще имат възможност да се снимат с Валери Йорданова, която има почти 67 000 Instagram и над 81 000 YouTube последователи; Гери Петкова, чийто публикации се следят от 46 000 души в Instagram и 43 000 в YouTube; Ивана Александрова, която е 38 000 Instagram и 45 000 YouTube фена и Адриана Ангелова-Адри, която е с над 30 000 последователи в социалните мрежи.

Популярните дами ще отговарят на въпроси на феновете си, ще дават съвети за страхотен външен вид, обещали са, че ще позират за селфита със стотиците си фенове и така ще помогнат на всеки да открие своето бюти вдъхновение. А ако някоя дама е пропуснала да разпита лично любимата си бюти блогърка, ще може да види ексклузивни съвети, подготвени специално за „dm Days of Beauty 2019” в личните канали на блогърите и на www.dm-drogeriemarkt.bg.

Безплатни грим сесии от топ гримьорите на България

В рамките на „dm Days of Beauty 2019” всяка дама, която посети събитието може да бъде гримирана лично от някой от водещите гримьори в България. Единственото условие е предварително записване на място, за което ще се грижат промоутърки на dm.

В безплатните грим сесии ще се включат: Ива Денчева, която се е грижила за грима в десетки български и международни филмови продукции и в предавания като „Мармалад“, „Модерно“ и „Огледала“; както и водещите гримьори на световните марки L’Oreal Paris, Maybelline, Mac Factor, Rimmel и Bourjois.

Страхотна новина е, че „dm Days of Beauty 2019” ще се проведе и в още три града. На 07 април от 12:00 до 18:00 часа грим сесии ще се проведат в Mall of Plovdiv. На 13 април от уменията на виртуозите на грима ще се възползват посетителите на Grand Mall Varna. Последното събитие за тази година ще е на 14 април в Burgas Plaza Mall. За събитието в София Serdika Center е планирана и томбола, в която петима късметлии ще могат да спечелят кутии „Days of Beauty“ с продукти декоративна козметика от dm марките.

Отстъпки до 40% за избрани марки козметика и подаръци при покупка над 30 лева

В периода 04-17 април 2019 г. dm България предлага отстъпка до 40% на избрани топ марки декоративна козметика като dm alverde, s.he stylezone, L’Oreal Paris, Maybelline, Max Factor, Bourjois и Rimmel. Голямата изненада е, че всеки, пазарувал декоративна козметика на стойност над 30 лева, ще получи на касата практичен подарък - брандиран козметичен несесер.

Във връзка със старта на „dm Days of Beauty 2019” Цонка Иванова-Терзиева, управител на dm България, заяви: „Мисията на dm е да вдъхновява за промяна всички жени, които завладени от динамиката на съвременния живот, забравят за себе си. С наша помощ това е много лесно, защото ние правим красотата достъпна с огромното ни разнообразие от качествени продукти на достъпни цени. Така помагаме на хиляди българки да бъдат още по-ослепителни, без това да отнема много време в натовареното им ежедневие.“


начало | добави събитие | събитията за днес




За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи

виж повече

виж повече